Sommerens fristende lagkage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Klara Indsendt : Red : |
|
|
Marcipan rives og arbejdes sammen med flormelis.
Tempereret smør tilsættes og derefter tilsættes æggeblommer og vanillesukker. Æggehviderne piskes stive sammen med sukker, og blandes i marcipan-massen. Herefter tilsættes smeltet chokolade og til sidst hvedemel. Dejen fordelesi 3 forme på ca. 23 cm og bages ved 180 C i 18-20 minutter. Efter afkøling lægges bundene sammen med flødecremen og friske jordbær. Kagen pyntes til sidst med flødeskum og chokolade. Tips: Tip: Gul kagecreme kan fås i de fleste velasorterede supermarkeder. |
|
Opskriften er vist 6090 gange,
og udskrevet 100 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Kirsten - 2013-02-24 13:32:46 hvor meget marcipan KLARA - 2010-12-31 13:27:03 VERDENS BEDSTE KAGE! Krallen - 2010-11-15 15:56:05 En meget fristende lagkage, prøv den:) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne