Karryris med rejer
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Amalie & Astrid Indsendt : Red : |
|
|
1. Alle ingredienserne (undtagen rejerne) koges op, til vandet er væk.
2. Hæld "kogeblandingen" over i en varm pande med Becel på og rejerne blandes i. 3. Put lidt mælk eller fløde i (efter behov), til du synes det smager godt! 4. Bon appetit! Tips: Put godt med karry i |
|
Opskriften er vist 10217 gange,
og udskrevet 140 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (26 stemmer) |
|
Kommentarer Søskende.. - 2011-08-07 15:02:54 Min bror og jeg vil prøve at lave det i aften! :-) os - 2011-03-15 16:31:11 hej, god idé med ananas ;) anonym - 2011-03-13 18:58:56 Smager godt. Brugte fløde, puttede ananas og hvidløg i, det smagte godt :)Hurtigt og let at lave. os - 2010-12-22 15:17:34 man kan også komme et hvidløg i... Signe M. - 2010-12-22 14:58:28 kæft det smager vidunderligt! ;D mig og min mor lavede det sammen, og vi hyggede os virkelig... mmmh |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne