Eisbein mit sauerkraut
Hovedingrediens : Svinekød - Svineskank Kilde : Bjørn Kok Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skankene koges for svagt blus i rigeligt vand med peberkorn og laurbærblade i ca. 3 timer.
Løg og bacon steges til løgene er bløde. kålen presses fri for være og tilsættes sammen med peberkorn og kommen og ristes let inden bouillonen tilsættes. Koges ca. 1 time. Flækærterne koges møre ca. 1½ time og blendes herefter til en konsistens som lind kartoffelmos, med kogevand fra skanken. |
|
Opskriften er vist 29869 gange,
og udskrevet 280 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne