Fragilite dessert med jordbærskum
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Plet Indsendt : Red : |
|
|
BUNDE:
Pisk æggehviderne meget stive. Hak mandlerne fint og bland dem med mel og flormelis. Vend mandelblandingen i de piskede æggehvider. Bred massen ud på bagepapir til 2 bunde á ca 24 cm i diameter. Det betyder ikke noget om bundene er helt runde eller præcis lige store. Bag bundene ved 130-140 grader ca 1 time til de er sprøde og lysebrune. Lad dem køle helt af. JORDBÆRSKUM: Tag lidt jordbær fra til pynt og skær resten i skiver. Pisk fløden til skum og vend flormelissen i. Vend derefter de skivede jordbær i. Knæk den ene bund i stykker og fordel den i portionsglas. Kom en klat jordbærskum ovenpå. Knæk derefter den anden bund i stykker og fordel den ovenpå skummet. Fordel til sidst det sidste jordbærskum i portionsglassene. Pynt med halve jordbær. |
|
Opskriften er vist 15218 gange,
og udskrevet 243 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne