Simpel og lækker banankage
Hovedingrediens : Frugt - Banan Fryseegnet : er fryseegnet Indsendt af : lykke rasmussen Indsendt : Red : |
|
|
tænd ovn på 175 grader varmluft.
pisk æg og sukker luftigt,tilsæt becel. Kom bagepulver, vanille, natron i og pisk. Herefter moses bananen og kommes i, og pålægchokoladen knuses henover dejen og det hele piskes kort. Til sidst tilsættes melet, og kagen bages i ovnen i en brødform (smurt eller med bagepapir) i 55 min. Bedste topping er kogechokolade, som smeltes og fordeles over kagen, når den er kølet af. Kagen skal så stå i køleskabet i ca en time, til chokoladen er stiv. |
|
Opskriften er vist 16556 gange,
og udskrevet 164 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne