|
600 |
gram |
Skinkekød i tern600 gram Skinkekød i tern
|
3 |
|
Løg, pillet vægt3 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
|
50 |
gram |
Margarine50 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
|
|
|
1 |
tsk. |
Kommen, frø1 tsk. Kommen, frø 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 45 gram
|
3 |
spsk. |
Paprika, delikatesse3 spsk. Paprika, delikatesse
|
70 |
gram |
Tomatpure, koncentreret70 gram Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
|
|
|
Salt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
0.5 |
spsk. |
Peber0.5 spsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
4 |
dl. |
Vand4 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
|
|
|
1000 |
gram |
Surkål, konserves1000 gram Surkål, konserves Et glas surkål 680 g. indeholder 460 g. drænet vægt
|
2.5 |
dl. |
Cremefraiche 38%2.5 dl. Cremefraiche 38% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
|
|
Salt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
Peber Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
|
|
|
| |
Svits kød og hakkede løg i en dyb gryde med margarine indtil kødet og løgringene er brune.
Kommen, paprika, tomatpure, salt og peber kommes ved og der røres godt rundt, Så spædes vand på og retten simrer under låg til kødet er næsten mørt ca. 40 minutter.
Tilsæt afdryppet surkål og creme fraiche og kog videre til kødet er helt mørt ca. 20 minutter.
Serveres med en god klat creme fraiche.
|