Székely gulyas

Székely gulyas, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :      Red :
Székely gulyas, billede 4 Székely gulyas, billede 1 Székely gulyas, billede 2 Székely gulyas, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Skinkekød i tern
3 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
50 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
1 tsk. Kommen, frø 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 45 gram
3 spsk. Paprika, delikatesse
70 gram Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.5 spsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
4 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
1000 gram Surkål, konserves Et glas surkål 680 g. indeholder 460 g. drænet vægt
2.5 dl. Cremefraiche 38% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Svits kød og hakkede løg i en dyb gryde med margarine indtil kødet og løgringene er brune.

Kommen, paprika, tomatpure, salt og peber kommes ved og der røres godt rundt, Så spædes vand på og retten simrer under låg til kødet er næsten mørt ca. 40 minutter.

Tilsæt afdryppet surkål og creme fraiche og kog videre til kødet er helt mørt ca. 20 minutter.

Serveres med en god klat creme fraiche.





karakterer:
Opskriften er vist 7932 gange,
og udskrevet 605 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 9981 (2376 kcal)
KJ pr. Pers. 2495 (594 kcal)
Vægt ialt 2827 gram
Vægt pr. Pers. 706 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 353 KJ (84 kcal)
Protein 5.1 gram
Fedt 5.8 gram
Kulhydrat 3.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu