Laks med mango og chilliurter
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Læg laksen i et smurt fad og skær 1 1/2 cm dybe riller i hver filet. Skær selleri og gulerødder i tynde strimler og blancher dem kort i letsaltet vand. Skyl dem godt i koldt vand. Mangofrugten blendes og blandes med grøntsagerne og den hakkede chili. Krydr blandingen med salt og peber og fordel den i lakserillerne. Sættes i ovnen ved 175 gr. i ca. 9 min.
Saucen: Kog citronsaft sukker og fiskefond ind til det halve. Tilsæt finthakkede salvie og mynte og smør og blend den lige inden servering. Server gerne med ris. |
|
Opskriften er vist 9637 gange,
og udskrevet 276 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne