Trøffelpizza
Kilde : Per K. Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opløs gæren i vandet (ca. 30 grader C). Bland resten sammen med vandet, gem dog mel til at ælte på.
Ælt dejen rigtig meget – og drys lidt mel på og skær et kryds og lad dejen hæve under noget cellofan en halv times tid. Rul dejen tyndt ud og fordel den revet ost herpå. Skær den friske mozzarella i skiver og fordel på pizzaen fordel ligeledes tyndtskårne trøfler evt, trøfler i olie på glas. Krydre med salt og peber, og dryp evt. med trøffelolie. Bages ved 220 grader C. alm. ovn i 15-20 minutter på nederste rille. |
|
Opskriften er vist 11747 gange,
og udskrevet 87 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne