Fransk majroesalat
Fryseegnet : nej Indsendt af : Gogo Indsendt : Red : |
|
|
Skræl majroerne, (man kan lade noget af skralden blive for at få et farvespil). Hak oliven groft og vend alle ingredienser sammen, smag til med salt og peber.
Tips: for de sarte kan den serveres istedet for peberrodssalat. ellers serveres den til kraftige kødrette sammen med godt groft brød |
|
Opskriften er vist 4409 gange,
og udskrevet 117 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne