kogt oksespidsbryst med peberrodssauce
Hovedingrediens : Oksekød - Oksespidsbryst Indsendt af : gogo Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 183580 gange,
og udskrevet 3415 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (43 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2021-12-21 18:31:54 Billedet / Opskriften snyder lidt, du må ikke forledes til at tro at de udkogte grønsager skal serveres.. Lad den siede fond koge lidt ekstra ind inden du starter på sovsen - det lønner sig. Kog nogle gode kartofler, og i sidste øjeblik smid et par friske gulerødder og broccoli-asparges ned til kartoflerne. (Prise Brødrene ville jo nok have sagt at de skulle mødes i gryden.. Men det gør jeg ikke). Derefter er det bare at følge opskriften, og til slut tilføje et skvæt 38% god dansk fløde samt lidt friskpresset citron. Velbekommen DK6400Brian - 2020-11-07 22:10:03 7. November 2020 Fandt et stykke spidsbryst på 1½ kg i Aldi i dag til blot 56,-, fordi det var sidste salgsdag, så det skulle jo laves til aften. Jeg benyttede denne opskrift som klar guideline og selvom den revne peberrod ganske vist kom med i indkøbskurven, lå jeg ikke inde med Pastinak eller Porre. Det blev istedet erstattet med en god skive Knoldselleri skåret i små tern. Alt gik som det skulle, men jeg kan tilføje, at den revne Peberrod snildt kan hakkes lidt ekstra før det kommes i og at den knap færdige sovs godt må køle lidt mere ned, før Peberroden kommes i. For bare det at den ligger og "sovser sig" oppe omkring kogepunktet, tager for megen smag væk fra Peberroden. Så lad sovsen køle mindst 5-10 grader mere ned og så skulle den være der. Det kan også kraftigt anbefales at reducere kogevandet eller reducere det ind til en trediedel eller fjerdedel, før der kommes fløde i. Det vinder man kun guldmedaljer ved. Alt i alt bare et pragtmåltid. Der er ikke noget som at blive mæt af rigtig god mad. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne