Fragilite dessert
Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Plet Indsendt : Red : |
|
|
BUNDE:
Pisk hviderne meget stive. Hak mandlerne fint og bland dem med hvedemel og flormelis. Vend mandelblandingen i de stift piskede æggehvider. Bred massen ud på bagepapir til to bunde af ca 24 cm i diameter. Bag dem ved 130-140 grader 60-90 min til de er sprøde og lysebrune. Lad dem afkøle helt. JORDBÆRFLØDESKUM: Pisk fløden til skum, og vend flormelissen i. Tag lidt jordbær fra til pynt, og skær resten i skiver. Skiverne vendes i skummet. Knæk den ene fragilitebund i mundrette stykker, og fordel disse stykker i bunden af 4-5 portionsglas. Kom en klat jordbærskum ovenpå. Knæk ligeledes den anden bund i mundrette stykker, og fordel dem ovenpå jordbærskummet. Fordel det sidste jordbærskum over. Pynt med halve jordbær. |
|
Opskriften er vist 10402 gange,
og udskrevet 161 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne