Laks à la Mexico
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksekoteletter (butterfly) Oprindelsesland : Mexico Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Salaten laves først. Skær alle ingredienser i passende stykker og drys lidt salt over limesaften og stil i køleskab.
Pisk olie, dild, citronsaft og skal godt sammen og smør på Laksekoteletterne, drys med salt peber og grill 5 min i ovn eller på grill. Serveres evt. med bagte kartofler. |
|
Opskriften er vist 50344 gange,
og udskrevet 963 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne