Lun bønnesalat
Hovedingrediens : Bælgplanter - Bønner Indsendt af : Marianne Indsendt : Red : |
|
|
Hæld vandet fra bønnerne og sæt dem over i friskt vand, med hvidløg, porretop, laurbær og timian.
Læg låg på gryden og kog møre i ca. 30 minutter. Kom 1 spsk salt i og lad dem trække færdig i vandet i ca. 5 minutter. Rens grønsagerne, skær porren i ringe, peberfrugt i strimler og hak hvidløg fint. Skær kartoflerne i store tern, med skrællen på. Gulerødder og squach hakkes groft. Sæt en stor pande over ilden, kom olie på og steg porrer og peberfrugt (evt. gulerødder og squach) møre, i 5-10 minutter. Tilsæt hvidløg, salt og peber og kom kartoflerne på. Steg et par minutter og tilsæt kogte drænede bønner. Smag til med reven citronskal og saft. |
|
Opskriften er vist 6159 gange,
og udskrevet 79 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne