Lun bønnesalat

Lun bønnesalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Bælgplanter - Bønner

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Marianne

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 portion kidney beans
1 fedhvidløg
 porretop
1 timiankvist
1 laurbærblad
2-3 fedfint hakket hvidløg
1 porre eller 1 bundt forårsløg
1 peberfrugt i strimler
 timian
2 bagte kartofler (gerne fra dag 3)
1 citron, reven skal og saft
 olie
 salt
 peber
 evt.gulerødder og squash hakket
 
Opskrift:
Hæld vandet fra bønnerne og sæt dem over i friskt vand, med hvidløg, porretop, laurbær og timian.
Læg låg på gryden og kog møre i ca. 30 minutter. Kom 1 spsk salt i og lad dem trække færdig i vandet i ca. 5 minutter.

Rens grønsagerne, skær porren i ringe, peberfrugt i strimler og hak hvidløg fint. Skær kartoflerne i store tern, med skrællen på. Gulerødder og squach hakkes groft.

Sæt en stor pande over ilden, kom olie på og steg porrer og peberfrugt (evt. gulerødder og squach) møre, i 5-10 minutter.
Tilsæt hvidløg, salt og peber og kom kartoflerne på. Steg et par minutter og tilsæt kogte drænede bønner. Smag til med reven citronskal og saft.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Bønnesalat

karakterer:
Opskriften er vist 6159 gange,
og udskrevet 79 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu