Kylling med katorfler og salat
Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : tp Indsendt : Red : |
|
|
kartofler:
skær kartoflerne ud i skiver (ca en halv cm tyk) bag dem i oven i omkring 40 min ved 200c. krydr dem med timian, rosmarin, salt og peber. kylling: steg kyllingen til den næsten er færdig, tag den af og smør den ind i grovkornet sennep og svøb den ind i bacon, og så steges den færdig. salat: skær tomater, salat, rødløg og hvidløg ud og bland det hele sammen med spinat bladene og pres saften ud af en halv citron ud i salaten. server den med det samme. |
|
Opskriften er vist 6050 gange,
og udskrevet 79 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne