Sildehajsbøf med krydret pebersauce

Sildehajsbøf med krydret pebersauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : HajFisk - Sildehaj

Ukendt oprindelseslandKilde : Fiskehuset Thisted

Indsendt :      Red :
Sildehajsbøf med krydret pebersauce, billede 4 Sildehajsbøf med krydret pebersauce, billede 1 Sildehajsbøf med krydret pebersauce, billede 2 Sildehajsbøf med krydret pebersauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 sildehajsbøffer a 160 g.
 hvedemel
 salt
 peber
 
 Saucen:
1 finthakket løg
1 dl.champignon i skiver
1 spsk.syltede grønne Madagaskarpeber
1 dl.rødvin
2 dl.fiskefond
250 g.smør
 hvedemel
 salt
 peber
 
 Citron
 
Opskrift:
Hajbøfferne vendes i mel, krydres med salt og friskkværnet peber og steges i 4-5 min. på hver side.

Saucen laves sådan:
Det hakkede løg sauteres i smør (det vil sige steges uden at brune) og tilsættes champignon og den knuste peber. Rødvinen og fiskefonden tilsættes og det hele koges ned til cirka halvdelen.
Når det er kogt ned til ca. halvdelen, piskes det kolde smør i små klatter i saucen, der ikke må koge derefter, for så skiller den. Evt. kan man spare på smørret og jævne saucen.

Server med f.eks. ris eller bagt kartoffel og grøntsager, kan f.eks. være gulerødder og broccoli eller rosenkål og citron.





karakterer:
Opskriften er vist 7983 gange,
og udskrevet 125 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu