KooKoo-yeh Seeb-Zamini - Iransk Kartofel rusti
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Fryseegnet : Nej Indsendt af : Iraninfo.dk Indsendt : Red : |
|
|
Kog kartofler med skræl, så skræl og riv dem. lad det afkøles. Pisk æg, indtil de bliver skummende. Tilsæt salt, sort peber, og kartofler og bland godt.
Varm olien i en slip-let pande. Hæld blandingen, flad overfladen med bagsiden af en ske og læg låg på. Reducer varmen og steg i cirka 10 minutter, indtil kookoo er kogt i undersiden. Dernæst skæres Kartoffel-Kookoo radialt i 4 lige store stykker, vendes, og steg i yderligere 10 minutter. Tips: Kan nydes kold eller varmt, man kan bruge fladbrød, iransk Mastokhiyar (tzatziki) eller salat som tilbehør. |
|
Opskriften er vist 4353 gange,
og udskrevet 108 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne