Laksekoteletter med champignon sauce
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksekoteletter (butterfly) Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Laksekoteletterne skrabes rene for skæl på siderne. Drysses med salt. Lad det trække 5-10 min. Laksestykkerne vendes i mel. Fedtstoffet kommes på en varm pande. Fisken steges heri i ca. 5 min. på hver side.
Sauce: Champignonerne renses og skylles, herefter skæres de i skiver og svitses i en gryde i 2 spsk. margarine, hvorefter melet drysses i. Herefter tilsættes bouillonen, fløde og mælk. Smag til med krydderier. Laksekoteletterne serveres med champignon saucen og evt. en bagt kartoffel og salat. |
|
Opskriften er vist 18184 gange,
og udskrevet 642 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Per Sørensen - 2005-01-01 01:01:01 Udmærket opskrift |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne