Laksekoteletter med champignon sauce

Laksekoteletter med champignon sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksekoteletter (butterfly)

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 koteletter af laks
1 tsk.salt
1 dl.hvedemel
2 spsk.margarine
 
 Sauce:
250 g.champignon
2 spsk.margarine
4 spsk.hvedemel
0.5 dl.grønsagsbouillon
2 dl.piskefløde
1 dl.mælk
0.5 tsk.salt
 peber
 evt. 0.5 tsk. paprika
 evt. 0.5 tsk. timian
 
Opskrift:
Laksekoteletterne skrabes rene for skæl på siderne. Drysses med salt. Lad det trække 5-10 min. Laksestykkerne vendes i mel. Fedtstoffet kommes på en varm pande. Fisken steges heri i ca. 5 min. på hver side.

Sauce:
Champignonerne renses og skylles, herefter skæres de i skiver og svitses i en gryde i 2 spsk. margarine, hvorefter melet drysses i. Herefter tilsættes bouillonen, fløde og mælk. Smag til med krydderier.

Laksekoteletterne serveres med champignon saucen og evt. en bagt kartoffel og salat.





karakterer:
Opskriften er vist 18139 gange,
og udskrevet 642 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Udmærket opskrift