Masto Khiyar - Iransk Tzaziki
Fryseegnet : Nej Indsendt af : Iraninfo.dk Indsendt : Red : |
|
|
Hvis du bruger Græsk/Tyrkisk yoghurt skal du komme en lille smule vand i så den ikke er så tykt ellers brug yoghurt naturel "Kløver naturel" giver den bedste smag. bland fin frisk hakket eller tørrede mynte samt salt og peber med yoghurt og pisk det sammen et par gange.
Agurk skæres i små tern. yoghurt mix og agurk blandes sammen i en serveringsskål, gem evt. lidt af agurkerne til side og kom dem i toppen for pynt, et par friske blade af mynte eller basilikum kan også bruges til pynt i toppen af denne velsmagende forret. lad mast-o-khiyar ligge i køleskabet i 10 minutter før serveringen. Tips: Mast-o-khiyar er en meget velsmagende ret som kan nydes både som forret eller som sideret til hovedretter. Du kan evt. bruge tørrede basilikum eller Oregano hvis du ikke lige har mynte ved hånden. |
|
Opskriften er vist 3448 gange,
og udskrevet 94 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Mashii - 2011-03-13 20:00:58 Tilføj eventuelt hvidløg :) Det bliver rigtig godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne