Indisk Mangois
Hovedingrediens : Frugt - Mango Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : daytiger Indsendt : |
|
|
Pisk fløden til flødeskum. Tilsæt mangopulp, evaporeret mælk og kondenseret mælk. Bland godt. Vend til sidst de hakkede nødder i mangoblandingen. Sæt isblandingen i fryseren natten over og så er kulfien parat.
Tips: Har du selv eller nogen du kender en rigtig sød tand er den indiske is kulfi en ideel måde at afslutte et godt og stærkt måltid på. Evaporet og kondenseret mælk er mælk på dåse, hvor ca. 60% sg vandet er er fjernet. Kondenseret mælk er tilsat en hel del sukker. Opskriften her er rigeligt til 4 personer, da man som regel ikke spiser mere end 1 til 2 kugler. |
|
Opskriften er vist 9462 gange,
og udskrevet 127 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-05-22 13:37:36 Evaporeret mælk??? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne