Indisk Mangois

Indisk Mangois, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Frugt - Mango

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : daytiger

Indsendt :     

Ingredienser:
0.5 ds.pueret mango (ca. 220 ml.)
0.5 ds.evaporeret mælk (ca. 185 ml.)
0.5 ds.sød kondenseret mælk (ca. 200 ml.)
1.5 dl.piskefløde
2 spsk.smuttede og hakkede mandler
2 spsk.hakkede pistacienødder
 
 evt.et par mynteblade til pynt
 
Opskrift:
Pisk fløden til flødeskum. Tilsæt mangopulp, evaporeret mælk og kondenseret mælk. Bland godt. Vend til sidst de hakkede nødder i mangoblandingen. Sæt isblandingen i fryseren natten over og så er kulfien parat.

Tips:

Har du selv eller nogen du kender en rigtig sød tand er den indiske is kulfi en ideel måde at afslutte et godt og stærkt måltid på. Evaporet og kondenseret mælk er mælk på dåse, hvor ca. 60% sg vandet er er fjernet. Kondenseret mælk er tilsat en hel del sukker. Opskriften her er rigeligt til 4 personer, da man som regel ikke spiser mere end 1 til 2 kugler.





karakterer:
Opskriften er vist 9462 gange,
og udskrevet 127 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-05-22 13:37:36
Evaporeret mælk???