Crepe Suzette
Fryseegnet : Nej Indsendt af : SaraMutter Indsendt : Red : |
|
|
Pandekager:
De tørre ingredienser røres jævnt med vand/øl og mælk. Æggeblommer og olie tilsættes, og dejen hviler i 30 minutter i køleskab. Herefter piskes æggehviderne stive og vendes i dejen. Bag pandekagerne i smør. Appelsinsauce: Rist mandlerne let på en tør pande, og tag dem derefter af. Fordel sukkeret på panden, når det næsten er karamelliseret skrues ned til halvt blus. smørret kommes på panden når sukkeret er helt karamelliseret. Blusset skrues op igen og Grand Marnier hældes på og der flamberes. Appelsinjuicen hældes på panden sammen med citronsaft, appelsin- og citronskal. Der skrues ned for varmen, den første pandekage ligges på, der øses lidt appelsin sauce op på pandekagen, den foldes til halvstørrelse og derefter til kvart. Dette gentages ved anden pandekage. Når begge pandekager er foldet til kvarte, hældes cognac på og der flamberes (for anden gang)når der er flammer slukkes blusset. Pandekagerne arrangeres på en tallerken og det ristede mandler drysses over. Tips: Der kan både bruges frisk el. karton juice. Mandlerne kan også drysses på lige før der flamberes for anden gang. |
|
Opskriften er vist 9169 gange,
og udskrevet 135 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne