Spinattoppe med laks
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksestrimler Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Frossen spinat optøes og vandet knuges af. Franskbrødet smuldres godt og blandes med fløden - spinaten kommes i -æggene deles i blomme og hvide, blommerne røres i spinatmassen, salt og evt. muskat røres i - hviderne piskes
stive og vendes forsigtigt i. Små runde ovnfaste forme smøres godt og spinaten hældes i. Formene sættes i ovnen i vandbad der går halvt op om formene og bag dem på den nederste rille ved ca. 175 gr. i ca. 30 min. Lad dem køle godt af. På et fad anrettes først laksestrimler eller skiver - herpå lægges en spinattop - over denne igen et lille stykke laks, der pyntes med en lille tot dild.
Der gives en dressing af lige dele kvark naturel og 9% syrnet fløde, der er rørt med knust hvidløg, salt og peber. Flutes er lækkert som tilbehør. Spinattoppene er velegnet til at fryse -tø op og anret med laksen. |
|
Opskriften er vist 14374 gange,
og udskrevet 270 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Lone - 2005-01-01 01:01:01 Dejlig forret - laksen kan erstattes af røget svinemørbrad eller lignende |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne