Pasta med kylling, spinat og feta
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : DaddyOne Indsendt : Red : |
|
|
Porrer skæres i tynde skiver, champignon i kvarte og peberfrugt og løg i grove stykker. Den optøede spinat presses for væde, og hakkes groft. Fetaen hakkes/skæres i små tern.
Kyllingebryster (eller fileter) skæres ud i stykker på 2x2 cm, og steges let gyldne på en pande. Til sidst tilsættes finthakket ingefær og tikka masala. Kødet stilles til side. Grøntsagerne svitses kort på den varme pande. Spinaten kommes først i til sidst. Krydr lidt med salt og peber. Pastaen koges ca 2/3 færdig i en gryde. Pasta, grøntsager og fløde blandes i et ildfast fad. Kødstykkerne drysses over, og trykkes lidt ned i blandingen. Øverst drysses med feta. Der lægges stanniol (eller låg) over fadet, og retten steges i ovnen på 200 grader i 35 minutter. |
|
Opskriften er vist 15480 gange,
og udskrevet 205 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Ole Kirkeby - 2012-05-05 17:49:30 Rigtig god :-). Jeg bruger fuldkorns-spaghetti og let kylling-filet i tern. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne