Pasta med kylling, spinat og feta

Pasta med kylling, spinat og feta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : DaddyOne

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
250 kyllingbryst eller filet
200 g.frossen spinat
150 g.feta
125 g.champignon
1 porre
1 peberfrugt
1 løg
2.5 dl.kaffefløde
1 tsk.tikka masala
10 g.frisk ingefær
 Salt
 Peber
 
Opskrift:
Porrer skæres i tynde skiver, champignon i kvarte og peberfrugt og løg i grove stykker. Den optøede spinat presses for væde, og hakkes groft. Fetaen hakkes/skæres i små tern.
Kyllingebryster (eller fileter) skæres ud i stykker på 2x2 cm, og steges let gyldne på en pande. Til sidst tilsættes finthakket ingefær og tikka masala. Kødet stilles til side. Grøntsagerne svitses kort på den varme pande. Spinaten kommes først i til sidst. Krydr lidt med salt og peber.
Pastaen koges ca 2/3 færdig i en gryde.
Pasta, grøntsager og fløde blandes i et ildfast fad. Kødstykkerne drysses over, og trykkes lidt ned i blandingen. Øverst drysses med feta.
Der lægges stanniol (eller låg) over fadet, og retten steges i ovnen på 200 grader i 35 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 15529 gange,
og udskrevet 205 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-05-05 17:49:30
Rigtig god :-). Jeg bruger fuldkorns-spaghetti og let kylling-filet i tern.