Skramleæg (de bedste og nemmeste)
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : teengae-kokken Indsendt : Red : |
|
|
rør æggende rundt i en skål, og tilsæt derefter salt og peber. Rør det hele godt sammen.
sku kogepladen op på 10 og tilsæt lidt Becel/stegemargarine. Hel æggeblandingen ud på panden. Begynd nu at røre rundt, hurtigt for ellers brænder det på, når æggeblandingen begynder at tage form skal du bare hakke lidt i den, så det bliver lidt små stykker. Drys evt. lidt mere salt og peber på. Nu har du skramleæg, spis evt. med rundstykker eller franskbrød. Held og lykke! ;D |
|
Opskriften er vist 9693 gange,
og udskrevet 100 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-04-01 11:17:19 Hvor meget salt og pepper skal der i? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne