Skramleæg (de bedste og nemmeste)

Skramleæg (de bedste og nemmeste), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Morgenmad

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikke fryseegnet

Indsendt af : teengae-kokken

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
5-6 æg
 salt
 peber
 
Opskrift:
rør æggende rundt i en skål, og tilsæt derefter salt og peber. Rør det hele godt sammen.

sku kogepladen op på 10 og tilsæt lidt Becel/stegemargarine. Hel æggeblandingen ud på panden. Begynd nu at røre rundt, hurtigt for ellers brænder det på, når æggeblandingen begynder at tage form skal du bare hakke lidt i den, så det bliver lidt små stykker. Drys evt. lidt mere salt og peber på.

Nu har du skramleæg, spis evt. med rundstykker eller franskbrød.

Held og lykke! ;D





karakterer:
Opskriften er vist 9738 gange,
og udskrevet 100 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-04-01 11:17:19
Hvor meget salt og pepper skal der i?