Butternut Squash suppe
Hovedingrediens : Grøntsager - Squash Fryseegnet : Ja Indsendt af : Lotte Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 44827 gange,
og udskrevet 1141 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (20 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2019-11-27 16:02:04 Jeg vil prøve at lave den med kokosmælk som jeg kom til at åbne ved en fejltagelse) og chili. Simone - 2019-11-18 17:40:38 Vi brugte kun 1 l. bouillon, det var mere end rigeligt. Kan godt li den lidt cremet. Heidi - 2019-05-04 07:58:55 Erstat gerne madlavningsfløde med piskefløde. Det giver suppen ekstra smag. Anders - 2012-01-20 18:37:38 Lækker. Smed desuden en dåse kidneybønner og lidt frisk ingefær i. Kan varmt anbefales! anonym - 2012-01-11 19:16:01 Jeg bruger løg, butternut og søde kartofler og blender det med grønsags bouillon.. anonym - 2011-12-28 15:36:39 En super lækker og let lavet suppe - bønner kan også sagtens tilsættes - og 3 løg i stedet for et gør bestemt heller ikke suppen ringere. kimmaja - 2011-11-07 15:47:20 vi er igang med og lave den så det bliver spænde og smage den Tanja - 2011-10-17 16:58:49 Lækker selv uden fløde. Selvfølgelig skal der blendes grundigt, hvis man også bruger skrællen. anonym - 2011-10-17 16:52:34 Super lækker - på trods af kogte kartofler fra igår. Nem at lave - og billig Lone - 2010-12-09 11:44:39 Godt nok er skrællen på butternut squash tynd, men jeg synes nu suppen er mest lækker UDEN skræl. Butternut betegnes af de fleste grænthandlere som et græskar. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne