Præstegårdslaks
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Oprindelsesland : Danmark Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
I bugen på laksen fyldes løvstikkeblade eller brændenælder og et par stykker smør eller margarine. Bugskindet samles med et par tandstikker og laksen lægges i et smurt ovnfast fad. Fordel smør/margarine stykker over laksen og sæt fadet i ovnen i ca. 30 min. ved 200 grader. Efter 10 min. hældes hvidvinen ved og laksen steger færdig i ca. 20 min. Serveres med grøn salat, hvide kartofler eller bare med flutes.
|
|
Opskriften er vist 11565 gange,
og udskrevet 161 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne