Lækker græskarsuppe med kylling
Hovedingrediens : Grøntsager - Græskar Fryseegnet : Nej Indsendt af : Lotte Indsendt : Red : |
|
|
Hæld suppen i en stor gryde til min. 5 ltr. Læg kyllingelårene i og kog, efter ti min. puttes græskartern, kål, groft hakket løg, hakkede porre, kartoffeltern og flåede tomater i. Koges til kylling er gennemkogt ca 15-20 min. mere.
Kyllingelår tages op og pilles for kød, kødet skæres i mindre stykker og puttes tilbage i suppen igen. Suppen smages til med urter, salt og sukker. Sukkeret er et must da det giver suppen en dybde. Serveres straks, rygende varm, evt. med grovbrød eller flutes til. Suppen kan også laves på bål eller grill. En rigtig god vintersuppe med flotte farver. Børnevenlig. Tips: Man kan tilsætte andre grønsager efter ønske som gulerødder, gul og grøn peber, men dette er bestemt ikke nødvendigt. Suppen kan holde 4 dage på køl og smager også rigtig godt dagen efter, da urterne afgiver mere smag. |
|
Opskriften er vist 9987 gange,
og udskrevet 220 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne