Nem pastasalat
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Diverse pasta Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : teenage.kokken. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kog pastaskruerne i ca 15 min.
hak her efter peberfrugter i passende størrelse. Bland med olivenolien, og drys der efter salt, peber, hvidløgssalt (evt. karry og paprika) steg bacon tern på panden, og lad dem derefter lægge på et stykke køkkenrulle, for at fedtet lettere siver af. tilsæt nu baconternene, og bland det hele godt sammen. Nu har du en dejlig nem og lækker Pastasalat, som fx. også er fin i madpakken. |
|
Opskriften er vist 98234 gange,
og udskrevet 1763 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (32 stemmer) |
|
Kommentarer Sara på 13 :D - 2012-03-15 16:42:24 MMmmm... Den var super lækker.. pift smagen lidt op med soltørrede tomater og nogle solsikkekerner. anonym - 2011-12-04 14:35:01 den er rigtig god børnene åd så det var en lyst Lone - 2011-06-23 10:54:17 Jeg har ikke prøvet opskriften, men et forslag kunne være, at have bacon for sig, og først blande det i, når der skal spises. På den måde bevarer det sprødheden. Conny - 2011-06-15 23:25:35 De finthakkede peberfrugter bør koges SAMMEN med pastaen - det giver aroma, og så tilføje masser af hvidløg, salt og peber og de ristede baonterninger, kom evt. timiansmåstykker (før hånden oppefra og ned mod bunden, så drysser de automatisk af. Det fik vi i mandags, og lå "brak" hele aftenen p.g.a. mæthed og smag (obs. rosmarin kan også bruges.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne