Chokoparfait med daim
Hovedingrediens : Diverse produkter - Daim Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Uptown-girl Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æggeblommerne med halvdelen af flormelissen og smelt chokoladen over vandbad. Pisk hviderne stive med resten af flormelissen og pisk fløden til skum. Rør chokoladen i æggesnapsen og vend hvider og flødeskum i. Kom parfaiten i portionsskåle og stil dem i fryseren sammen med daimen i mindst 3 timer. Knus den frosne daim i en minihakker eller kom den i en plastpose og knus den med en kødhammer og server parfaiten drysset med knust daim.
|
|
Opskriften er vist 5807 gange,
og udskrevet 104 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne