Vildsvinekølle 02
Hovedingrediens : Vildsvin - Vildsvinekølle Indsendt af : Plet Indsendt : Red : |
|
|
(INTERVALSTEGNING):
Krydr køllen med salt og peber og steg den i forvarmet ovn i 25 min ved 225 grader. Tag køllen ud af ovnen, og lad den hvile utildækket i 20 min. Sæt herefter køllen i ovnen igen ved 200 grader og steg i ca. 25-30 min. til en kernetemperatur på 60 grader. (Anvend evt. stegetermometer). Efter stegning skal køllen hvile utildækket i 20-25 min. inden udskæring. UDSKÆRING: Skær ned langs med hoftebenet (benet for enden af køllen) og lad kniven følge rørbenet (benet i midten af køllen). Skær herefter køllen i tynde skiver. Tips: Optø køllen 3 døgn inden tilberedning. |
|
Opskriften er vist 33006 gange,
og udskrevet 551 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2018-10-04 20:53:47 Vildsvinekøllen blev super god med denne opskrift! Jeg gjorde præcis som beskrevet, og den var rød/rosa inderst og rosa/brun i de yderste dele. Og mør og lækker! Kan bestemt anbefales! anonym - 2014-06-20 22:51:44 tror altså den ikke bliver færdig med den korte stege tid anonym - 2011-05-11 12:08:53 Når en steg hviler stiger kernetemperaturen med 5-8 grader. Jeg har ikke prøvet denne opskrift. Jeg kunne godt tænke mig at høre om nogle har prøvet den. svennh - 2011-03-12 09:47:31 Bruning i 25 min og stegning i 25-30 min, for 3.5 kg svinekød. Det må være en trykfejl. Andre opskrifter taler om stegetid på 3-4 timer. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne