Dampkogt laks i soyasovs
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Fyld vand i en fiskegryde med rist, ellet en anden gryde med rist, sådan at vandet ikke dækker risten. Gnid kødsiden af laksen ind med salt og lidt peber, læg laksestykkerne på risten, med skindsiden nedad og lad dem dampkoge under låg i 8-10 minutter
|
|
Opskriften er vist 19942 gange,
og udskrevet 275 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne