Brød med porte
Hovedingrediens : Mel - Durummel Fryseegnet : ? Indsendt af : Erik Indsendt : |
|
|
opløs gær i porter
tilsæt salt pisk speltmel i pisk durummel i lad det hvile 10 minutter rør hvedemel i hæve en time smør overfladen med olie drys lidt meldon på bag ved 200 gr. 25 minutter |
|
Opskriften er vist 5568 gange,
og udskrevet 46 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne