Svinekød på spyd

Svinekød på spyd, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
150 g.svinemørbrad i terninger
2 bladeSalvie, frisk
1 spsk.olivenolie
4 sherrytomater
4 perleløg
4 små champignoner
 salt
 peber
 
Opskrift:
kom kødet i en skål med olivenolie, salvie salt og peber. Lad det trække i 20 min. Træk derefter kødet på to spyd, og skift imellem kød, tomater, løg og champignon.

Sæt spyddene i ovnen under grill i 10 - 12 min eller grill dem udenfor over trækul. Vend dem og pensl med marinade og kødsaft.

Læg spyddene på en tallerken og pynt med frisk salvie. Kan eventuelt serveres med nye kartofler eller en frisk salat.





karakterer:
Opskriften er vist 5738 gange,
og udskrevet 84 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu