Svinekød på spyd
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
kom kødet i en skål med olivenolie, salvie salt og peber. Lad det trække i 20 min. Træk derefter kødet på to spyd, og skift imellem kød, tomater, løg og champignon.
Sæt spyddene i ovnen under grill i 10 - 12 min eller grill dem udenfor over trækul. Vend dem og pensl med marinade og kødsaft. Læg spyddene på en tallerken og pynt med frisk salvie. Kan eventuelt serveres med nye kartofler eller en frisk salat. |
|
Opskriften er vist 5738 gange,
og udskrevet 84 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne