Thai-suppe med rodfrugter
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : Fru Linke Indsendt : Red : |
|
|
Rodfrugterne skrælles og skæres i små tern ca. 5x5mm, chilien flækkes og kernehuset fjernes, chilien snittes derefter fint. Løgene skrælles og snittes fint. Sauter rodfrugter, løg og chili let i en gryde og tilsæt kokosmælk og hønsebouillon.
Bring suppen i kog og skru derefter ned på halvt blus. Lad suppen simre i i 30 min. Smag evt til med salt og peber. Kyllingebrystet skæres i skiver og steges på en varm pande sammen med spinaten. Server suppen med fyld af kylling og spinat Tips: Hvis suppen skiller, kan man si grøntsagerne fra, blende dem og komme dem tilbage i suppen. |
|
Opskriften er vist 10810 gange,
og udskrevet 186 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne