Fyldt Mørbrad a la Thorshøj
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Fryseegnet : ja Indsendt af : Britta og kaj Indsendt : Red : |
|
|
opvarm ovnen 200 grader. Afpuds mørbraden og lav et snit i siden af den uden at skære igennem. Fordel pestoen og oliven derpå. Krydr med salt og peber. Vikl serranoskinken omkring mørbraden. Man kan snører den hvis man syntes det er nødvendig. Brun den i olie i panden og kom den i et ildfast fad.
Champignoner: Fjern stokken på champignonen og rens hovederne. Læg dem i et oliesmurt ildfast fad. Dyp med olie i og krydr med salt og peber. Fordel derefter hvidløg, citronskal, persille, salt og peber (efter det er blandet sammen.) i champignonerne. Drys revet ost over og efterdryp med olie. Sæt fadene i ovnen i 20-25 min. Lad herefter kødet hvile i 5 min. |
|
Opskriften er vist 11105 gange,
og udskrevet 148 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne