Grønsagssuppe med oksefars
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Brun oksefarset i en gryde med lidt margarine, snit hvidkål i små stykker, skrald gulegødder, kartofler og selleri og skær det i mindre stykker, skær porre og løg i ringe. Kom alle grønsagerne i gryden sammen med den brunede fars og grønsagsbouillon terningerne, kom vand ved så det er dækket. Koges til grønsagerne er kogte. Smages til med salt og peber.
Tips: Sundt til diabetes patienter. Smager godt. |
|
Opskriften er vist 21663 gange,
og udskrevet 536 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (10 stemmer) |
|
Kommentarer j.falk - 2022-02-03 11:46:11 dejlig suppe, brugte jordskokker i stedet for kartofler, rigtig godt Bente - 2011-06-10 16:13:52 Rigtig god suppe |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne