Blåmuslinger 'pil pil'
Hovedingrediens : Muslinger - Blåmuslinger Fryseegnet : Nej Indsendt af : Henrik Indsendt : |
|
|
Panden skal på bordet, så vælg en pæn en af smedejern eller evt. en af lertøj, som kan tåle varm olie. Hvis du kun laver opskriften til 2 personer så lav den i en meget lille gryde.
Skyl muslingerne med koldt vand en si. Læg muslingerne på et lag køkkenrulle så de bliver helt tørre. Hak persillen groft. Pil ufattelige mængder hvidløgsfed og skær dem i tynde skiver. Varm olien op i en pande til den er meget varm. Kom hvidløgene ved og steg dem et øjeblik til de lige begynder at tage lidt farve. VIGTIGT at hvidløgene ikke bliver for brune eller sorte. Kom den friske chili og de tørrede chilliflager i olien sammen med muslingerne. Når olien igen koger (ca. 1 min.) tages panden eller gryden af. Kom persillen ved og sving evt. en lille klump smør i til sidst. Smag til med groft salt og server retten øjeblikkelig mens den er rygende varm. Godt brød til at svuppe hvidløgsolien op er nødvendigt. Og masser af kold hvidvin eller tomatjuice med brusende danskvand (halv/halv) tilsat nogle dråber tabasco og lidt frisk limesaft. Tips: I stedet for muslinger kan store tern af spanske eller italienske spegepølser også anvendes. |
|
Opskriften er vist 16447 gange,
og udskrevet 160 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne