Flutes med maltøl
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Nick Indsendt : Red : |
|
|
Hæld maltøllen (ikke for kold) i en skål, tilsæt gæren og rør den godt i. Tilsæt olie og salt.
Kom så 2/3 del af melen i og tilsæt resten forsigtigt til dejen er fin. Ælt dejen godt i gennem, og stil den til hævning. Lad gerne dejen hæve under et viskestykke og gerne en time eller mere. Form flutet i små flotte stykker. Sæt dem på en bageplade, og lad dem hæve 15 minutter mere. Bages i forvarmet ovn (200 grader) ca 15 minutter. Brug Æg til pensling eller vand. |
|
Opskriften er vist 7192 gange,
og udskrevet 129 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2015-04-23 11:50:35 Hvor meget olie |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne