Mexicanske pandekager med kylling 02
Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Nadia Indsendt : Red : |
|
|
Kyllingen skæres ud i stykker, og svitses i gryden til de er færdige, så tilsættes der lidt salt og peber efter behov, og derefter tilsættes Spice Mix - Fajita, og to-tre spsk. fulde cremefraiche. Dette røres godt rundt i et par minutter, også fylder man lidt af det I enhver pandekage, så det passer til lige meget I hver pandekage.
Når pandekagerne er fyldt, rulles de, og ligges i et ovnfast fad og det revet ost kommes hen over pandekagerne. Det skal ca. have 10-12 minutter i ovnen, på 200 grader. |
|
Opskriften er vist 7305 gange,
og udskrevet 111 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne