Ananassorbet 02
Hovedingrediens : Frugt - Ananas Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Ananassorbet Indsendt : Red : |
|
|
Bland vand og sukker, og kog det sammen over middel varme, til det koger med 1-2 cm store bobler. pas på med for meget varme, så sukkerlagen ikke tager farve. Afkøl lagen.
Skræl ananassen ved først at skære top og bund af. Stil frugten på en af skallen fra i stimler, fra top mod bund. skær frugtkødet rent for skalrester. Skær frugtkødet i mindre stykker, og kom dem i foodprocessoren eller en blender sammen med saften fra en citron. Blend det helt fint. mål ca. 7dl. af, og hæld det tilbage i blenderskålen Tilsæt den afkølede sukkerlage, og blend det sammen, og stil den i fryseren i 25minutter. Tag skålen fra fryseren, og rør massen igennem. sørg for at skrabe is krystallerne fra skålens sider ned i massen. frys og skrab atter, og gentag dette 3-4 gange, til du har en tyg is grød. pist æggehviderne næsten stive og vend og rør dem ind i den halv frosne sorbetmasse. kom sorbeten i den endelige form, og frys den i mindst 6 timer, til den er helt frossen. Tips: Det er en god ide at tage den op nogle minutter så den ikke er så hår når man skal spise den. isen smager rigtig godt med en lille klat fløde skum til. god fornøjelse |
|
Opskriften er vist 7556 gange,
og udskrevet 132 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne