Kanel boller
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : tobias Indsendt : Red : |
|
|
Hæl mælken i en skål og smulder der efter gæren ned i og rør til den er opløst. hæl derefter melet ned i og rør når dejen ligner en dej så put kanelsukkeret i lidt efter lidt og rør rundt til det er nogenlunde for delt og ælt den og sæt den til at hæve et varmt sted i en halv time.
når dejen har har hævet så tag den op af skålen og ælt den en gang til og rul en lang pølse og skær nogle små stykker og form dem med hænderene til små boller. varm ovnen op til 180 grader og bag dem i 10-15 min, men hold øje med dem. tag dem ud og lad dem køle af i ca. 5 min og spis dem med smør. Tips: du kan også pensle bollerne med lunken vand og hæl rørsukker på dem. |
|
Opskriften er vist 12588 gange,
og udskrevet 157 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (23 stemmer) |
|
Kommentarer Den søde - 2012-07-31 10:58:33 Det er nogle rigtig gode boller bolller dem kan jeg stærkt anbefalde:) Mig. - 2012-01-11 14:17:26 Den tror jeg, jeg vil lave :-D Sabrina - 2011-09-08 15:51:32 Den ska prøves :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne