Spaghetti med tigerrejer
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : Bastaixen Indsendt : Red : |
|
|
På en pande svitses snittet løg, hvidløg og chili. Imens koges pastaen til den er al dente.
Hakket squash, peberfrugt og oliven tilsættes. Steg lidt. Tilsæt så de pillede tigerrejer og steg indtil de har fået den pæne røde farve. Tilsæt da paprika og hvidvin og lad stå i 2 min. Smag til med salt og peber. Fjern kernerne fra tomaterne og hak det resterende. Til sidst vendes den kogte fettuccine samt de hakkede tomater og frisk basilikum i. Server med det samme med friskrevet parmesan. Tips: Ved denne ret er det næsten kun fantasien der sætter grænser med hensyn til de grøntsager man putter i. Prøv dig frem og skab din egen version. Hvis retten bruges som forret laves en mindre portion. |
|
Opskriften er vist 9119 gange,
og udskrevet 192 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Bastaixen - 2010-10-27 11:17:35 Ønskes en lidt mere cremet ret kan man tilføje en lille sjat fløde. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne