Stegt laks med grønne ris
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksetern Kilde : Hjerting laks Indsendt : |
|
|
Peberfrugt, løg, hvidløg og koriander kommes i en blender, som kører til alt er fin delt. 1 spsk olie varmes op i en tykbundet gryde og løgblandingen røres i og simrer i 3 minutter under omrøring. Resten af olien opvarmes i en tykbundet pande. Risene kommes i og småsteger under omrøring i 3 - 4 minutter, indtil de er lysebrune.
Løgblanding, suppe, salt og peber hældes i. Risene bringes i kog, tildækkes og simrer i 10 minutter, indtil al suppen er opsuget. Så skrues helt ned for varmen, og risene dampes møre under låg i 30 - 40 minutter. Hvis risene koges tørre, kan der tilsættes lidt mere væde. Smages til med salt og peber. Risen lægges pænt på et varmt serveringsfad. Olie varmes på en pande og laksen steges gylden og mør ca. 3 - 4 minutter på hver side. Krydres med salt og peber. Lakseskiverne anrettes ovenpå risene. Server straks. |
|
Opskriften er vist 9915 gange,
og udskrevet 178 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne