Flerkornsboller
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Divers gryn/korn Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Christina Indsendt : |
|
|
Havregryn, hvede- og rugkerner koges i 4 dl. vand i ca. 5 min. Grøden afkøles derefter til den er håndvarm.
Gæren udrøres i syrnet mælkeprodukt og 1 dl. vand. Den afkølede grød tilsættes, sammen med de øvrige ingredienser. Dejen skal være klistret. Dejen æltes godt igennem og hæver tildækket et lunt sted i ca. 30 min. Derefter slås dejen ned og formes til 25 boller, der efterhæver i ca. 30 min. Bollerne pensles med syrnet mælkeprodukt og drysses evt. med solsikkekerner og græskarkerner. Bages ved 200 grader på midterste ovnrille i 15-20 min |
|
Opskriften er vist 12655 gange,
og udskrevet 202 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Victoria - 2011-10-15 15:19:01 De smager virkelig godt :-D Jeg kan stærk anbefale den her opskrift, mig og min familie er vilde med dem. Jeg bager dem næsten hver lørdag, og det er altid et hit med lidt smør på. Ps: Det bliver til 25 små boller, så hvis man skal lave almindelige boller bliver der kun 12 :-D |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne