Mexicaner ris med laks
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksetern Fedtfattig opskrift Oprindelsesland : Mexico Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Laksen skæres i tern på 2x2 cm.
Smørret smeltes i en pande og laksen steges hurtigt i et par minutter, tages af panden og stilles til side.
Risene kommes i en skål og overhældes med kogende vand. Lad dem trække i mindst 30 minutter, så hældes vandet fra, og risen dryppes af i en sigte. Olien opvarmes i en tykbundet pande, skru ned for varmen og risene kommes på panden og røres rundt, indtil alle riskorn er dækket med et tyndt lag olie. finthakket løg og hvidløg samt chili tilsættes og det hele steger i 5 minutter, indtil løgene er klare og blanke, og risen er gyldenbrun. Tomater og fiskebouillon tilsættes og blandingen smages til med salt og peber. Der lægges låg på panden og risene skal simre i 20 - 30 minutter, eller indtil suppen er opsuget af risen, og disse er lette og færdigkogte, herefter vendes laksestykkerne i risen og varmes igennem. Pyntes med koriander. Hertil serveres groft brød. |
|
Opskriften er vist 55364 gange,
og udskrevet 980 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne