Boller 18
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Chivasa Indsendt : Red : |
|
|
Smelt margarine og smuldre gæret i
derefter blandes sukker og salt i. Kom vand i dejen og tilsæt melet lidt efter lidt. dejen hæves i 20 min og æltes derefter og rulles til boller, der igen skal hæve i ca 20 min. Bages ved 200-225 grader afhængig om det er varmeluft Bages 6-8min |
|
Opskriften er vist 9321 gange,
og udskrevet 126 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Louise P. - 2012-11-05 18:56:27 De Smager virkelig godt, men i min familie elsker vi elsker vi bare margarine, så jeg kommer en hel pakke i (250g) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne