Kyllingefileter Med Fyld
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fryseegnet : - Indsendt af : Dafnies Indsendt : |
|
|
Kyllingefileterne renses. Brug en skarp kniv til at lave et hulrum inde i kyllingebrystet.
Peberfrugten og løget skæres i meget (!) fine ternog blandes med fetaosten. Blandingen fyldes i kyllingefileterne og der vikles bacon omkring - Både for at holde på fyldet og saften, og for at de ikke brænder på. Kyllingerne lægges i et smurt ildfast fad, og skal derefter have 25-30 min. i ovnen ved 200 grader. Tips: Kyllingefileterne bliver relativt store, og det vil derfor være for meget med mere end 1 stk. pr. person. Kyllingen kan med fordel serveres med ris, en krydret tomatsauce og en grøn salat. Er man ikke til feta, kan kyllingen fyldes med finthakkede røde peberfrugter, løg og hvidløg der lige er stegt på panden først. Man kan eksperimentere med fyldet, og bruge de ingredienser man selv kan lide :) |
|
Opskriften er vist 14949 gange,
og udskrevet 222 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer ... - 2010-11-08 14:56:13 Jeg har lavet disse med fyld af feta, finthakkede løg, hviløg og persille... Julie - 2010-10-24 17:16:32 Disse kyllingefileter er rigtig lækre og saftige. De er nemme at lave, da de kan passe sig selv i ovnen mens man laver salaten :) Skal prøves! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne