Græsk kyllingelår
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingelår (diverse) Indsendt af : Johnson Indsendt : Red : |
|
|
Det hele kommes i en gryde, sammen med kyllingelårene. Det dækkes med vand og en smule salt og peber hvor det så koges i 45 min.
Bradepanden smøres med lidt olivenolie og fyldes med ”ris” så bliver fyldet lagt indover og dernæst fonden så risene er helt dækket. Sidst lægges kyllingelårene tæt ovenpå som krydderes med lidt allround (santa maria) det skal have 50 min ved 180 grader i varmluftovn. |
|
Opskriften er vist 9030 gange,
og udskrevet 110 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne