Græsk kyllingelår

Græsk kyllingelår, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingelår (diverse)

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Johnson

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2-3 kyllingelår pr. person
1 Squash (skæres småt)
1 Aubergine (skæres småt)
1 ds.hakkede tomater
4 tsk.oregano
4 tsk.Pebermynte
4 fedhvidløg
3 løg
1 kopolivenolie
1.5 poseAnkara ris (Tyrkisk pasta ris)
 Salt
 Peber
 
Opskrift:
Det hele kommes i en gryde, sammen med kyllingelårene. Det dækkes med vand og en smule salt og peber hvor det så koges i 45 min.

Bradepanden smøres med lidt olivenolie og fyldes med ”ris” så bliver fyldet lagt indover og dernæst fonden så risene er helt dækket.

Sidst lægges kyllingelårene tæt ovenpå som krydderes med lidt allround (santa maria) det skal have 50 min ved 180 grader i varmluftovn.





karakterer:
Opskriften er vist 9028 gange,
og udskrevet 110 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu